dijous, 24 de desembre de 2009

Futbol altre cop.

Sí, més futbol. Ahir partit de la màxima rivalitat entre la selecció de futbol sala dels Agents Rurals del Baix Camp i un altre equip internacional, és a dir, un equip format per persones que no són del Cos d’Agents Rurals, ja que els possibles rivals de la casa han claudicat davant la pallissa que vam infligir a l’Alt Camp l’any passat.
Així doncs, ningú s’ha atrevit amb nosaltres a la casa i el company Roger ha aconseguit un rival format per amics de la seva colla, una trepa d’impresentables joves i forts, d’uns trenta anys tots ells, que no han tingut cap respecte cap a la nostra provecta edat i ens han apallissat. Bé, no del tot, encara ens hem defensat prou bé i sols hem acabat sis a cinc.
Bé, ara de debò, els amics del Roger eren molt bona gent i ens ho hem passat molt bé jugant amb ells, ha estat un partit de veritable costellada i bon rotllo, ideal per a fer gana per al sopar de Nadal que hem fet després. Cal agrair, doncs, al Roger i als seus amics, l’haver organitzat i jugat aquest partit anual que ja és una tradició.
Queda aclarit, doncs, la imbatibilitat del Baix Camp ha estat trencada, ara el percentatge és del cinquanta per cent, de dos patits, un guanyat i un perdut. A veure si l’any que ve algun equip d’agents rurals d’una altra comarca s’atreveix a enfrontar-se a nosaltres, ara que ja se sap segur que se’ns pot guanyar.
A la foto es pot veure el nostre equip, on destaca un porter quasi professional, i la joventut i força de l’equip rival, que van de blanc, com un altre equip que fa molta ràbia. Aquests no en fan, de ràbia, però.
A l’altre foto es pot veure el setanta-cinc per cent del públic, sols faltaven cinquanta-dos mil dues-centes noranta-sis persones per a ser la mateixa quantitat que hi va haver al partit de Catalunya contra Argentina. És a dir, eren quatre. No, no és una manera de parlar, eren exactament quatre. El que passa és que eren pocs però escollits, van animar molt, moltes gràcies!

Canvi de tema, ocells.
Primer recorregut del SOCC de la Dòvia, al Prat, a l’hivern. Enguany, malgrat el temps –he hagut de córrer al final, perquè em mullava- ha estat prou bé, Àliga daurada, aligots, esparver...i seixanta-vuit gralles de bec vermell. Força bé, tot plegat.
Encara quedaven restes de la gran nevada de l'altre dia, i els ocells anaven una mica de bòlit. Sort que l'onada de fred ja ha marxat, si no, a la matinada m'hagués quedat ert.

Potser també us interessa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

La Mussara.

La Mussara.
El 2007 va nevar poquíssim, potser l'ùnic dia va ser aquest, aquí la Mussara des del cel.

El Prat.

El Prat.
El poble de Pratdip a la nit, amb la muntanya de Cabrafiga darrere.

Baguerge.

Baguerge.
A la Val d'Aran tots els pobles són bonics, en aquest, per exemple, amb una curta excursió amb raquetes de neu, gaudim d'una vista de postal, amb l'Aneto al fons.

Santa Margalida.

Santa Margalida.
Aquest és l'objectiu de l'excursió amb raquetes, una petita ermita rodejada de neu.

Pilar al Cavall Bernat.

Pilar al Cavall Bernat.
Al Cavall Bernat de Montserrat, membres de la Colla Vella vam clavar un pilar espectacular. La foto és del Francesc Cucurull, és clar.

Aguait als Aiguamolls del Pla.

Aguait als Aiguamolls del Pla.
Els ja ex-merdamolls són la nostra petjada més visible sobre el paisatge, sens dubte.

Bosc del Vilalta, a Farena.

Bosc del Vilalta, a Farena.
A Farena, les nostres gestions van fer que la FTP adquirís el Bosc del Vilalta.

Plafó a la Sallida.

Plafó a la Sallida.
El Manel Concernau va fer els plafons explicatius de la Sallida, a Montblanc.

Huayna-Potosí.

Huayna-Potosí.
Amb uns companys de Girona, el Quim Tell entre ells, vam fer cim al Huayna-Potosí, de 6.088m. als Andes de Bolívia, el 1992.

Cim del Mont-blanc.

Cim del Mont-blanc.
Amb el Romuald Fonts, vam fer el Mont-blanc el 1992, com es pot veure, el dia era magnífic.

Segon intent al Matterhorn.

Segon intent al Matterhorn.
En un segon intent, el 2007, ja vam poder fer cim. El temps, com es pot observar, va ser molt millor.

Dos de nou amb folre.

Dos de nou amb folre.
Ser de Ca la Gallineta i pertànyer a la Colla Vella dels Xiquets de Valls ja és en sí mateix un motiu d'orgull, però haver format part d'aquest castell és assolir el cim. Foto: Colla Vella.

Gangues

Gangues
Si la foto del falcó cama-roig es veu malament al llibre, aquesta de dues gangues a Alfés es veu encara pitjor, avui li puc fer una mica de justícia. Foto feta en completa llibertat, amb el Dyane6 com a aguait.

Niu de Perdiuera

Niu de Perdiuera
Aquest niu, al Camp de Tarragona, és el més famós de perdiuera de Catalunya, les fotos que en va fer l'Oriol Alamany s'han publicat a moltíssims llibres. Nosaltres també en vam fer algunes des del mateix aguait, encara que la qualitat no és la mateixa, és clar.

l"AMPA al Delta de l"Ebre.

l"AMPA al Delta de l"Ebre.
A l'escola Puigcerver, de Reus, durant un temps vam formar part de l'AMPA, entre les activitats que vam fer hi va haver aquesta excursió al delta de l'Ebre.

Curset d"ornitologia a Montblanc.

Curset d"ornitologia a Montblanc.
Hem fet diversos cursets d'ornitologia, però sens dubte el que ha comptat amb alumnes de més nivell -més que jo- ha estat el que vaig fer a Montblanc, amb el CHNCB.

Colónies al Montsant.

Colónies al Montsant.
Vam fer amb l'escola Enxaneta unes colónies al Montsant que van ser tot un èxit.

Curs submarinisme.

Curs submarinisme.
Amb els companys d'Aqualatasub, vam fer el corresponent curs per a l'obtenció de l'OWD. Foto: Aqualatasub.

Grup del cens de cabra als Ports.

Grup del cens de cabra als Ports.
El cens de cabra salvatge als Ports del País Valencià, el 1988, va ser un dels meus primers treballs com a naturalista, aquest és el grup de gent que el va fer, tots de la terra excepte el J. Solé, el J. Mateos i jo mateix.

Sopar del Bou de Reus.

Sopar del Bou de Reus.
Els portadors del Bou de Reus en un sopar on, per sort, no calia agafar el cotxe per tornar a casa.

Carros de foc.

Carros de foc.
Amb bones companyies, vam fer els Carros de foc en obert el 2003, el 2010 hi tornem en Sky Runner.