divendres, 7 de gener de 2011

S'han acabat les festes.


Vés per on, ja s'han acabat les festes. El dia de Reis és el darrer dia de les festes de Nadal. I va ser ahir, així és que tornem a la normalitat, o hi hauríem de tornar.
De totes les felicitacions que he rebut enguany, destacaria especialment aquestes dues, la del Joan Estrada, m'ha agradat molt, i, és clar, la del Rafa Garcia, que no és una foto amb text, com fem tots, sinó que es tracta d'un dibuix original, que cada any pinta i envia als seus amics. És fantàstic, tot un artista.
A més, tot just avui he presenciat una escena una mica similar, encara que sense neu. Molt a prop meu i molt refiats, una parella de trencapinyes s'han posat al cim d'un pi roig i els he pogut observar a plaer. Llàstima que no portava l'equip complet de fotografia, solament la càmera amb l'objectiu normal, de manera que sols he pogut observar amb els binocles, no fotografiar, i no puc compartir aquest gaudi. Un altre dia serà.
En general, però, donem moltes gràcies a tothom que ens han enviat felicitacions. És molt engrescador i agrada molt saber que hi ha gent que es recorda de tu, i que et desitja felicitat. Com que quan jo ho faig, ho faig amb tota la sinceritat del Món, entenc que a mi també em desitgen felicitat de forma totalment altruista i sincera. és per això que ho agraeixo tant i m'agrada.
Encara que sé que hi ha gent que ho troba una nimietat. Jo no, i especialment enguany, per diverses raons, ho agraeixo més encara, em fa més falta que mai una mica de reforç a l'autoestima per part dels parents, amics, coneguts i saludats.
Per cert, ja hi ha hagut més episodis de mortalitats d'ocells; gralles a Suècia, tórtores a Itàlia, etc. He pogut sentir com en Clapés entrevistava a l'amic Josep de l'Hoyo, la cosa comença a ser digna de l'Iker Jiménez aquell, no?

1 comentari:

Jaume Pros ha dit...

Entre tants SMS i correus electrònics, s'agraeix una felicitació de les de tota la vida. A mi també m'agrada quan en rebem alguna. Enguany una amiga virtual, del Facebook, ens ha enviat una a casa... Una veritable obra d'art feta per ella mateixa.

Potser també us interessa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

La Mussara.

La Mussara.
El 2007 va nevar poquíssim, potser l'ùnic dia va ser aquest, aquí la Mussara des del cel.

El Prat.

El Prat.
El poble de Pratdip a la nit, amb la muntanya de Cabrafiga darrere.

Baguerge.

Baguerge.
A la Val d'Aran tots els pobles són bonics, en aquest, per exemple, amb una curta excursió amb raquetes de neu, gaudim d'una vista de postal, amb l'Aneto al fons.

Santa Margalida.

Santa Margalida.
Aquest és l'objectiu de l'excursió amb raquetes, una petita ermita rodejada de neu.

Pilar al Cavall Bernat.

Pilar al Cavall Bernat.
Al Cavall Bernat de Montserrat, membres de la Colla Vella vam clavar un pilar espectacular. La foto és del Francesc Cucurull, és clar.

Aguait als Aiguamolls del Pla.

Aguait als Aiguamolls del Pla.
Els ja ex-merdamolls són la nostra petjada més visible sobre el paisatge, sens dubte.

Bosc del Vilalta, a Farena.

Bosc del Vilalta, a Farena.
A Farena, les nostres gestions van fer que la FTP adquirís el Bosc del Vilalta.

Plafó a la Sallida.

Plafó a la Sallida.
El Manel Concernau va fer els plafons explicatius de la Sallida, a Montblanc.

Huayna-Potosí.

Huayna-Potosí.
Amb uns companys de Girona, el Quim Tell entre ells, vam fer cim al Huayna-Potosí, de 6.088m. als Andes de Bolívia, el 1992.

Cim del Mont-blanc.

Cim del Mont-blanc.
Amb el Romuald Fonts, vam fer el Mont-blanc el 1992, com es pot veure, el dia era magnífic.

Segon intent al Matterhorn.

Segon intent al Matterhorn.
En un segon intent, el 2007, ja vam poder fer cim. El temps, com es pot observar, va ser molt millor.

Dos de nou amb folre.

Dos de nou amb folre.
Ser de Ca la Gallineta i pertànyer a la Colla Vella dels Xiquets de Valls ja és en sí mateix un motiu d'orgull, però haver format part d'aquest castell és assolir el cim. Foto: Colla Vella.

Gangues

Gangues
Si la foto del falcó cama-roig es veu malament al llibre, aquesta de dues gangues a Alfés es veu encara pitjor, avui li puc fer una mica de justícia. Foto feta en completa llibertat, amb el Dyane6 com a aguait.

Niu de Perdiuera

Niu de Perdiuera
Aquest niu, al Camp de Tarragona, és el més famós de perdiuera de Catalunya, les fotos que en va fer l'Oriol Alamany s'han publicat a moltíssims llibres. Nosaltres també en vam fer algunes des del mateix aguait, encara que la qualitat no és la mateixa, és clar.

l"AMPA al Delta de l"Ebre.

l"AMPA al Delta de l"Ebre.
A l'escola Puigcerver, de Reus, durant un temps vam formar part de l'AMPA, entre les activitats que vam fer hi va haver aquesta excursió al delta de l'Ebre.

Curset d"ornitologia a Montblanc.

Curset d"ornitologia a Montblanc.
Hem fet diversos cursets d'ornitologia, però sens dubte el que ha comptat amb alumnes de més nivell -més que jo- ha estat el que vaig fer a Montblanc, amb el CHNCB.

Colónies al Montsant.

Colónies al Montsant.
Vam fer amb l'escola Enxaneta unes colónies al Montsant que van ser tot un èxit.

Curs submarinisme.

Curs submarinisme.
Amb els companys d'Aqualatasub, vam fer el corresponent curs per a l'obtenció de l'OWD. Foto: Aqualatasub.

Grup del cens de cabra als Ports.

Grup del cens de cabra als Ports.
El cens de cabra salvatge als Ports del País Valencià, el 1988, va ser un dels meus primers treballs com a naturalista, aquest és el grup de gent que el va fer, tots de la terra excepte el J. Solé, el J. Mateos i jo mateix.

Sopar del Bou de Reus.

Sopar del Bou de Reus.
Els portadors del Bou de Reus en un sopar on, per sort, no calia agafar el cotxe per tornar a casa.

Carros de foc.

Carros de foc.
Amb bones companyies, vam fer els Carros de foc en obert el 2003, el 2010 hi tornem en Sky Runner.