Segurament algun cop heu vist aquesta frase a l'embolcall d'algun producte del supermercat. Hi sol haver una foto on el que menys es veu és el producte, enmarcat enmig d'una recepta elaboradíssima.
En aquest cas, no cal parefernàlia; una mica de pa, oli d'oliva i aigua. En començo a estar fart de tant de maridatge i altres bajanades, el millor acompanyament per al bon menjar, l'únic que no enmascara gens el gust i et permet de gaudir-ne plenament, és l'aigua. A més a més, no porta alcohol.
Sí, el vi és molt tradicional i el seu ús molt antic, però l'aigua més, no?
Tot això ve a tomb perquè aquesta setmana hem estat amb el Sergi, el pastor de Capafonts que elabora formatges artesanals amb llet de cabra. Fins i tot hem pogut veure on té el ramat i el lloc on es fa el formatge.
Naturalment, n'hem comprat i n'hem menjat. Boníssim!
A més a més, el Sergi i l'Eva són honestos i tracten bé el producte i els animals que el fan possible. És un goig que encara hi hagi gent així. Ep! que són joves.
De moment, sembla ser que cal anar allí mateix a comprar el formatge, però potser ben aviat el podrem trobar a la ciutat.
Trobareu l'enllaç al seu bloc al costat, feu-hi una visita.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada